Friday, December 31, 2010

Award dr Kak Shima.Trima kasih sudi bg award ni.moga suatu ari nanti kita dpt bersua .Walaupun sya lmbt ambil (x pandai nk copy sebenarnya )saya akan tetap amik he..he.

Thursday, December 23, 2010


Salam semua pd teman2 alam maya..dah lama sgt rasanya x wat n3 ni.Bukan pa sibuk dgn kerenah ank2 yg dlm mood cuti sekolah ni.mau pening kepala d buatnya dgn bdk2 ni.ayik masuk pejabat je(dapuq) kite ni.cmpur plak dgn c kecik skali asyik x sihat ja.susah tul nk pegang brus.Oklah dah byk membebel sgt ni dah terbawak2 plak bebel ku ini kat dlm blog hik..hik..layan je lah pa yg ada kat cni..
Meh nk tunjuk kit brg2 yg dah pun smpai ke tgn tuannya.
Teko ni seblah blakang saya nk tnjuk dlu(sebenarnya nk cover line salah susun gambo hu..hu..)x byk yg nk d conteng ,mklumlah blum lg katam.
Ini teko come seblah dpan yg dah pun d tukar imejnya.eeehaaa...eh bunyi cam koboy ja.layannn...

Antara barang milik ustazah syam yg mahu d makeover tin roti miliknya yg kini pengutip2 tin buangan menangis x bleh cari makan sbb dah x ada tin lg utk djual.huu...
Tin coklat ni pemiliknya suruh intan buat sesuka ati asal sedap mata memandang.hmm?...
Ini antara barang hak milik sniri yg sempat dsiapkan.hu..hu..baru lah prasan betapa uduhnya suiz lmpu kat rumahku hik..hik..buat2 x nmpak dah le..jumpa lg d lain n3 bye...

Thursday, November 18, 2010

Salam semua,amboi byknya sawang kat umah kite ni,sibuk sguh smpai x sempat nk update blog.Byk tul benda yg nk di kongsikan bersama.tp x pa yg d bwh ni adalah sebahagian dr projek yg smpat d snapkan.D bawah ni byk yg x tersusun pic dia.harap bersabaq la no.layan je la eek...
Ini kerusi comel kite panggil,ada sesapa yg berkenan calling2 la.Kerusi ni dan juga signage d bwh ni intan nk lelong.jd cepat la jgn smpai org lain yg sunting dlu.nanti melepas plak.apa yg xsedap mata memandang abaikan la.
Ini signage yg baru d siapkan.kalau ada sesapa yg berkenan contack la intan.kite sedia mnjual dgn best price and half price.sebab yg ini tgal satu ja jd nk abiskan stok yg ada.siapa cepat rezeki orang tu la hi..hi..
Sampai penuh stgngah ruangtamu.jam yg telah d pack kedlm beg kertas bga inggeris.sgt cantik kan?(puji seniri kui..kui)
Dah bungkus bru teringat nk snap gmbar adoih,lupa.ini labu sayong yg d putihkan dgebukan dan d tmbah bunga vantage atas permintaan org yg sama.
Ini antara jam yg d tempah oleh customer dr kedah.diorang nk wat hadiah utk guru2 d tadika sebagai cenderahati.

Thursday, July 29, 2010

Kalau ada yg berkenan roger2 la ye.Ok kita jmpa lg d lain n3.
Jam ni tempahan dr K.Zah Taiping.
Juga utk org yg sama dan juga masih lg ricycle.Kali ni decoupage plak.
Ini brg ricycle gak.juga tmphan dr pelanggan.
Ini plak barang ricycle(betul ka ejaan tu) papan kek tempahan dr pelanggan.I TRY.Tulisan masih lg manual.sebab tu la senget.
Ini rupa asal encik cerek,wah udohnya engkau encik cerek.kui..kui..kui
Kesian kat Encik Cow x da kawan ,tengok siap posing lg tau,hi hi hi.
Ini side B
Ini side A

MAKEOVER CEREK.OK X?

Sunday, July 11, 2010

FA UTK TROMPAH.

Ini cubaan terbaru.emm..ada sape2 yg nk bg komen silalah sementara stok masih ada.har..har..
Dah lama x wat n3 ni.salam semua,n3 kali ni nk pekenalkan satu2nya anak dara kite,hi..hi..nurain qistina qhalisya.baru berusia 9 bln.

Tuesday, June 22, 2010

teman baru...bleh saya masuk?

sudut deco yg telah dihinglishkan;emm..inggeris ke?






Assalamualaikum pada semua.saya orang baru dlm bidang blogger ni blum pandai nk karang2 cite lg .saya ingin berkongsi minat dgn kwn2 kat blogger dan harap sudilah kiranya ada yg sudi (berapa byk sudi la mau ckp)senang citelah sape2 yg sudi nk terjah kat blog saye ni sudi2kanlah.eh ..x de ayat lain ker selain dr sudi ni.emm...gmbr2 kat bawah ni adalah dr hiasan kat rmh saya.blum lg penuh kat sudut ni.(agak tamak ni)kebanyakan hiasan saya bikin seniri(save baget hu..hu..)silalah masuk nanti saya buatkan ayaq k?hi..hi..